Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.07.2014 08:26 - Седмичен хороскоп за периода 18 - 24 юли 2014 година
Автор: horoskopche Категория: Други   
Прочетен: 857 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Прогноза за периода 18 – 24 юли

Здраве: В петък следете кръвното си налягане, без да се ядосвате за ненужни неща. В събота, неделя и понеделник се обличайте според градусите навън, възможни са настинки, които след това да прераснат в нещо по-тежко. Във вторник сряда се предпазвайте от алергии, а в четвъртък емоционалната чувствителност ще води до нередовен стомах и проблеми като язва, колит и гастрит.

Красота и външен вид: Подстрижете косите си днес, утре или в сряда. Заради фазата на Луната растежът им се забавя. Днес можете да направите маска на лицето си за повече хидратиране и успокоение на кожата. В събота и неделя благоприятно е раздвижването на различни блокажи по тялото, особено след контузии. Във вторник и сряда направете арома-масаж на цялото тяло. Коламаската е забранена единствено в четвъртък.

Хранене и диета: Лунната диета тази седмица стартира утре, в 5.08 часа с настъпването на фаза последна четвърт. От този час до неделя в 5.08 часа консумирайте само билкови чайове, мед и лимони. През цялата седмица се хранете редовно и не пропускайте нито едно основно хранене или междухранене. Днес и през уикенда, ако не сте на лунна диета, си угаждайте. Организмът се нуждае от питателна храна. В понеделник намалете порциите като количество. Във вторник и сряда хапвайте сурови ядки. Четвъртък е денят, в който можете да си позволите въглехидрати, като препоръчвам пълнозърнестите.

Грижа за дома и градината: Засадените през уикенда растения ще живеят дълго. Във вторник и сряда наберете билки, които да изсушите и запазите за чай през зимата. Четвъртък е денят, в който можете да полеете обилно цветята и растенията вкъщи и в градината.

Основни звездни аспекти: През тази седмица Луната преминава през знаците Овен, Телец, Близнаци и Рак и ни позволява да направим наскоро замислени промени около себе си. Лесно се захващаме с каквото и да е било, а и резултатите няма да закъснеят, ако го сторим в тази седмица.

В събота, 19 юли, под въздействието на тригона между Меркурий и Нептун сме особено възприемчиви към изкуството, музиката и театъра. Можем да отидем на изложба, на кино или да се разходим до близка историческа забележителност. Слънцето и Марс са в квадратура. Внимавайте и не влизайте в пререкания с хора, които стоят по-високо в йерархията от вас.

От неделя, 20 юли, Венера преминава в Рак. Заздравява се ценностната ни система, срещите с близки и роднини стават все по-приятни, стига да не проявяваме ревност към тях и да не ги задушаваме. В любовен план Венера става още по-магнетична и ще подтикне много двойки да насрочат дата за сватбата си.

В понеделник, 21 юли, Сатурн излиза от своето ретроградно движение, което продължи от началото на годината. По-тежката половина от 2014-а е вече зад гърба ни.

От вторник, 22 юли Уран започва своя ретрограден цикъл, за да ни напомни, че ние и само ние сме отговорни за живота си и че сме способни да го променим в желаната посока, ако пожелаем.

В четвъртък, 24 юли, сме подвластни на прекрасен аспект между Слънцето и Юпитер в Лъв. Започва нов етап, нов период и е много важно да бъдем отговорни около тези дни, защото действията ни ще програмират последствия за една година напред.

Предстои ни важна астрологична седмица, в която няколко небесни тела радикално сменят своето движение. Такива ще сме и хората на земята – някои радикално ще се променят, други ще започнат да търсят промяна, а трети може би ще предпочетат да останат пасивни, оплаквайки се, че само на тях нищо не им се случва. Звездните конфигурации са добри, в нас е силата и волята да ги използваме пълноценно.

ОВЕН

(20.03 – 19.04)

Вземате решения за дома си

Овните се намират пред важен етап от своето развитие. В началото на периода, подвластни от аспекта между Нептун и Меркурий ще им хрумне идея за допълнителни приходи в семейството. Преминаването на Венера в Рак централизира енергията им именно в семейната сфера и всичко, което засяга дома – взаимоотношения, бюджет, режийни разходи и прочее. Директният Сатурн ги подпомага в тази област, защото отново дава зелена светлина на финансовите им идеи. Предстои им важна седмица, в която ще вземат много решения.

ТЕЛЕЦ

(20.04 – 20.05)

Ставате по-влиятелни

При Телците тази седмица е благоприятна. Още през уикенда ще усетят успокоение на нервите и аз ще ги посъветвам да пътуват, за да разпуснат психиката напълно. От понеделник нататък темпото се забързва. Движението на Венера в Рак ще засили позициите и влиянието на Телците сред техните приятели, близки и роднини. Директното движение на Сатурн изисква пълна себеотдаденост в личен план, а ретроградната фаза на Уран ще трансформира мисленето им и ще им даде нови идеи за следващите шест месеца.

БЛИЗНАЦИ

(21.05 – 20.06)

Щастливци

Щастливци сте през тази седмица. През уикенда сте подвластни на прекрасни звездни аспекти, засягащи вашата планета-управител Меркурий. Задачата ви е да намерите вътрешна хармония и да уравновесите емоциите. През работната седмица ви чака работа. Венера вече ще се движи в Рак и ви помага да отсеете доходните предложения от не дотам платените такива. Сатурн се движи директно и засилва активността ви, а ретроградното движение на Уран ще иска в следващите шест месеца да се освободите от хора, вредни за вас в обкръжението ви.

РАК

(21.06 – 22.07)

Не се оплаквайте

За Раците предстои прекрасен период. От една страна, в последната година Юпитер беше във вашия знак. Сега, след тази планета ви „напуска”, идва друга – Венера. Нямате повод за оплакване, Съдбата се грижи за вас. Още през уикенда ще почувствате радост от общуването с приятни и любими хора. Новата работна седмица изисква точност и активност. Директният вече Сатурн е на път да ви сюрпризира с изненадващо предложение. Внимавайте, ако сте на ръководен пост. Там ще бъдете подложени на изпитания.

ЛЪВ

(23.07 – 22.08)

Работите за личния си комфорт

И вие сте в прекрасно настроение, след като Юпитер вече гостува в знака ви. Имайте търпението и позволете на положителните промени в живота ви да настъпят. Тази седмица ще ви зарадва с работно предложение. Може да е още в събота, стига да сте на работа. Преминаването на Венера в Рак ще активира желанието ви за личен комфорт и още от понеделник започвате да се освобождавате от вредители и хора, с които общувате трудно. Директният Сатурн е поводът да настъпят малки и резки промени в дома и семейството, които са за добро. Накрая на седмицата сте подвластни на щастлив слънчев аспект. Поставете ново начало в живота си.

ДЕВА

(23.08 – 22.09)

Ремонт вкъщи

И при вас седмицата ще бъде щастлива, започвайки още през уикенда с един благоприятен аспект между Нептун и вашата планета-управител Меркурий. Желаете да творите и създавате, а това може да ви подтикне да правите и ремонт вкъщи. Преминаването на Венера в Рак ще ви помогне да се сближите повече с приятелите си, а на работното място – да покажете социални умения. Сатурн обръща движението си в директно и отново ще ви освободи от някои задръжки. В края на седмицата обърнете внимание на вътрешната си хармония. Лесно ще я постигнете.

ВЕЗНИ

(23.09 – 22.10)

Стягате доходите

Нещата при Везните все повече се оцветяват в розово. През тази седмица основната ос, около която ще се завърти хороскопа им, е преминаването на Венера от Близнаци в Рак – едно прекрасно положение за работещите представители. Хубаво ще е и за безработните, които активно търсят работа. В следващите няколко дни предложенията са от особено значение. В личен план седмицата е също толкова благоприятна, защото най-накрая успявате да стегнете доходите си. Имате ли достатъчно пари, всичко около вас се нарежда.

СКОРПИОН

(23.10 – 21.11)

Сатурн отключва врати

Обещах ви положителни прогнози и те наистина се сбъдват. Следващата седмица предстои да бъде също толкова благоприятна, колкото беше миналата. Още през уикенда се сдобивате с нови идеи за действия и промени в живота си. Мислите ви са творчески, а решенията – рационални. Преминаването на Венера в Рак активира благоприятен период. Пътувайте, доставяйте си удоволствия. Директният Сатурн ще отключи много заключени врати на пътя ви, а ретроградният Уран изисква да не се отпускате, видите ли трудности насреща.

СТРЕЛЕЦ

(22.11 – 21.12)

Стабилизирате взаимоотношенията

Предстои ви особено щастлива седмица. Независимо дали сте на работа, или в годишен отпуск, вие ще действате продуктивно и ще правите точно това, което сте си наумили. Още през уикенда чувствате удовлетворение от действията си. Малките кавги със семейството лесно ще преодолеете в неделя, когато Венера навлиза в Рак. От там тя ще ви помогне и да стабилизирате личния си бюджет, както и фирмения, ако притежавате личен бизнес. Сатурн тръгва в директно движение и съвсем скоро ще достигне вашия знак. Бъдете готови за нещо сериозно, което ще се случи в живота ви.

КОЗИРОГ

(22.12 – 20.01)

Времето е спряло

Козирозите ще изживеят важна седмица. Събитията се завъртат около смяната на движението на Сатурн – от ретроградно в директно. Сатурн е планета, която се предвижва бавно, а през тази седмица ще бъде почти стационарна. Такива ще са и Козирозите. Ако при всички останали зодии има някакво раздвижване, то при Козирозите сякаш времето е спряло. Това е нормално и ще отмине до десетина дни. Стискайте зъби и направете грандиозни планове за близкото бъдеще.

ВОДОЛЕЙ

(21.01 – 18.02)

Предизвикайте промяна

При вас влиянията тази седмица са две. Имате си две планети-управители – Уран и Сатурн. И двете сменят движенията си. Сатурн от ретрограден става директен, а Уран е в обратна позиция – от директен става ретрограден. С две думи, изправени сте пред много важна дилема – дали да се оставите в ръцете на съдбата и тя да реши, какво да се случва с вас, или просто да бъдете малко по-активни и да предизвикате важна промяна в живота си. Моят съвет е да се опрете на второто, защото сега разполагате с шанса наистина да продължите напред с гордо вдигната глава, с нови идеи и със силата да ги реализирате напълно.

РИБИ

(19.02 – 19.03)

Искате обновление

И за вас предстои една доста благоприятна седмица, в която с успех ще ви дарява всяко разумно действие. Бъдете умерени в приказките. Още през уикенда сте подвластни на един доста положителен аспект, който ще ви вдъхне увереност и през работната седмица. Навлизането на Венера в Рак е повод за множество обновления в живота ви. Поглеждате с ново око върху връзките, приятелствата и контактите си. Искате повече предизвикателства. Директното движение на Сатурн ще ви помогне в тази насока. В края на седмицата, в четвъртък, сте подвластни на слънчев аспект. Ще бъдете дарени със сили и енергия. Не ги пропилявайте, а действайте.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!

Вие, родените на 18 юли, в миналото си сте били егоистични натури, гледащи по-скоро за себе си, за собствената си угода и притежание. Искали сте любов, а не сте умеели да дарявате такава. Сега е моментът да докажете, че умеете мислите и за другите, да ги дарите с цялата си любов и внимание, но без да ги задушавате, за да не отскочите в другата крайност. Дарявайте ги с това, което искат, бъдете щедри, но справедливи.

Годината, в която навлизате, ще ви предложи промени, пътувания и много нови неща, които ще се случват с ваша помощ. Така е, трябва да сте активни и сами да предизвиквате промените в живота си. Доста интересна, тази година ще ви зареди с енергия. Изживейте я смело, но и разсъдливо!

Здраве: Възможни са проблеми с белите дробове. Ако сте пушачи, сега ще имате волята да се справите с порока.

Енергични и импулсивни сте вие, родените на 19-а дата от месец юли. Често обаче преживявате събитията около себе си прекалено лично, а това вреди на вашата психика. Не са малцина онези, които страдат от нерви и са прекалено раздразнителни поради тази причина. В любовта сте много ревниви половинки, които имат собственическо чувство над любимия човек. Внимавайте, защото желанието ви да доминирате трябва да бъде съобразено и с нагласите на човека отсреща.

От днес за вас стартира година на стабилизация. След бурните промени, които протекоха около вас в последно време, сега се налага да забавите темпото и да запазите един по-разумен ритъм на живот. Това е прекрасна година за сключване на брак и за заздравяване на семейните отношения.

Здраве: Отслабва имунната ви система и това може да доведе до чести настинки и проблеми с гърлото, горните дихателни пътища, носа.

Ако празунвате рожден ден на 20 юли, това говори за вас, че сте плахи и нерешителни, чувствителни и болезнено грижовни към семейството, дома и близките си. В началото на своя живот сте подвластни на много лишения и дори огорчения, но идва един момент, в който всичко си идва на мястото. Слънцето изгрява и за вас в точно определен етап от живота ви. Не се плашете от трудностите, през които преминавате. Те имат простата  задача да ви научат да живеете и да се справяте с живота си пълноценно.

За вас предстои година на сериозен анализ и вникване назад във времето. Осъзнайте грешките си, извинете се за пропуските си. Сега е моментът да наваксате изпуснатите моменти със семейството си. От друга страна, годината е благоприятна за поставяне на ново начало с учебна цел – преквалификация, курс, някакво обучение.

Здраве: Възможни са проблеми с кожата и лимфните възли.

Станислав Климентов

 

 

    



Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: horoskopche
Категория: Други
Прочетен: 890398
Постинги: 436
Коментари: 173
Гласове: 1328
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930