Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.06.2015 10:05 - ИНТЕРВЮ С „БОЙКО“ ПО „НОВА“: „ОЛИГОФРЕНСКИ ВЪПРОСИ“, „ОЛИГОФРЕНСКИ ОТГОВОРИ“
Автор: zlatko1 Категория: Забавление   
Прочетен: 2541 Коментари: 0 Гласове:
17

Последна промяна: 08.06.2015 10:10

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

imageБОЙКО“ С КАРАГЬОЗЧИЙСКИ ЕТЮДИ ПРЕД ДОГАН
Като се почне с придворния шут Ненчо, мине се през първото изречение на водещата Ана Цолова, че „ще задават олигофренски въпроси“, мине се през „пиенето на бира по зимно време“, глупостите за Игнатиево и „ТОЗИ ПЪТ МВР и прокуратурата ще бъдат безкомпромисни“, „всеки тир го наблюдаваме“, „всяка една цистерна с джипове я проследяваме“, „МНОГО МИ СЕ УСЛАДИ борбата с контрабандата“, нататък „интервюто“ на „Бойко“ минава под знака – нищо ново под „Банкянското слънце“.
image

„Благодаря и на прокурорите, дето всяка сряда идват на оперативките.“, там идвали всичките – нап, боп, моп, зоп, дроп и прочие, „да не обидя някого“. „Огромна работа вършимЕ, за корупцията“ – няма нужда от никакъв коментар, потресаващо.
imageЗаписът от Банкя бил незаконен и „не се говори за незаконни неща“.
Като става дума за Румъния, „Бойко“ с пиниз към водещите: „Не гледай сега към лаптопа“, и Понта това, Понта онова, Понта навеки.
„Ако сме го избрали ние /Цацаров/, защо ме разкаразваха мене и Цветанов?
А защо ви разкарваха? – „олигофренски въпрос“ на водещите.
„Защото прокуратурата е независима“ – „олигофренски“ отговор.
Христо Комарницки си оправил надницата с Борисов, „Бойко“ не бил толкова дебел, да дойдели да го видят вчера на тенис. Апропо, и врабчетата видяха колко тюленски е дебел „Бойко“, но няма лошо.
Селски пиниз – „внушиха, че Нова тв е моя….“. Водещите „олигофренски“ – „ама чакайте, чакайте…“
„Бойко“ не чака. „Започваме отначало…“. Референдуми, популистски партии се нароили, то и ГЕРБ можело да бъде популистка, ама „как ще гласуват хората“, „считам, че въпросите на президента са добри, ама изкушението да се прави политика“ не било добре.
„17 години, братко, ме питат дали ще ставам президент, сто пъти им казах, че нямам никаква идея да се кандидатирам, искам да си довърша строителството…“, гледа в една точка „Бойко“.
Ана Цолова пак: „На следващия ми олигофренски въпрос за КТБ и Пеевски…
„Бойко“: „Чудесен въпрос!“.
По Нова телевизия си менкат „журналисти“ и „премиер“ олигофренски въпроси. И олигофренски отговори. „Когато Делян Пеевски напусне ДПС, тази партия ще стане за разговори“, изрича „Бойко“. Верно? Водещите не питат петдесет пъти еднон след друго: „А защо се срещате с Пеевски? Кога? По колко пъти на седмица?““, но Цолова бляботи, че „журналистите трябвало да бъдат критични към властта“. „Бойко“ убийствено снизходително я перва: „Критични, друг път! Питайте си шефовете защо не са“. Олигофренското интервю продължава безсмислено до безкрай.

И ОЩЕ: Остава ли ултиматума към ГЕРБ? Искат ли Реформаторите да вкарат Цветанов в затвора, за да го извадят от играта? Нужни ли са смени на министри?
image

 - Г-н Симеонов, остава ли в сила ултиматума ви към ГЕРБ?
Ул
тиматумът остава. Не е настъпила промяна в условията, които поставихме на ГЕРБ.Очаквам Цветан Цветанов да спази обещанието си и да отговори до 1 юли....




Гласувай:
18



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zlatko1
Категория: Забавление
Прочетен: 1618048
Постинги: 803
Коментари: 399
Гласове: 818
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031