Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.03.2016 21:29 - Как да обзаведем новия си дом с минимален бюджет
Автор: kamion Категория: Други   
Прочетен: 551 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 25.03.2016 21:31


Новите мебели не са евтини, ако се насочите към качествени и многофункционални неща. Ако се насочите към използвани, обаче, можете да се сдобиете с някои страхотни неща за много по- малка сума. Разбира се, намирането на употребявани мебели изисква повече усилия, отколкото удобното пазаруване онлайн от елитни фирмени каталози. За да намерите най-добрите неща на най-добрата цена, имате нужда от план за действие.

image

1.      Направете списък с желания

Когато решите да купувате употребявани мебели, не е задължително отидете мебелен магазин за втора употреба и да избирате. Вместо това можете да опитате с онлайн сърфиране като махнете артикулите, които не ви интересуват, използвайки ключови думи.

Прегледайте онлайн магазини за мебели или отидете в магазин, за да намерите това, което искате и направете списък. Ако искате няколко предмета в определен магазин, запишете името му в списъка си.

2.      Подберете най- ниската цена

След като сте наясно какво търсите, започнете с търсенето на най- ниската цена. Сравнете цените в различните магазини, които продават артикулите, на които сте се спрели. Внимателно проучете какво е включено в тази цена. Някои от търговците не се интересуват от това как ще се доставят мебелите в дома на клиента, други имат услуга за извозване на мебелите, които сте избрали. Преценете кое е изгодно за вас, ако сами можете да си осигурите транспорт, който няма да оскъпи покупката, няма значение каква е практиката на фирмата, но ако се предлага и превоз на цената, която всъщност е най- изгодна в сравнение с другите, не отказвайте.

image

3.       Организирайте превоза

Преди да платите артикулите, които сте си избрали, се обадете на фирма за транспорт за да организирате превоза, ако магазина не предлага такъв. В деня на транспортирането на мебелите се постарайте да отложите всичките си ангажименти, за да следите доставката и пренасянето на стоката в дома ви. Ще можете да насочите хамалите къде какво да оставят, за да не се налага да местите всичко наново след това. Не забравяйте, че ако мебелите са втора употреба, те са използвани дълго време и е възможно да не понесат многократни премествания.

image

Ако дадената мебел не е в достатъчно добро състояние и се нуждае от козметичен ремонт, по- добре това да бъде направено преди да бъде внесена в дома ви. Оставете я в двора, извършете ремонтните дейности и после с помощта на приятели и познати в пренесете в жилището. Така ще избегнете цапането на цялото жилище и последващото досадно чистене.

 




Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: kamion
Категория: Други
Прочетен: 7572
Постинги: 8
Коментари: 0
Гласове: 0
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930