Постинг
07.10.2022 08:55 -
ПРОЧЕТОХ ЗА ВАС
Автор: maistorica
Категория: Хоби
Прочетен: 5104 Коментари: 5 Гласове:
Последна промяна: 07.10.2022 08:56
Прочетен: 5104 Коментари: 5 Гласове:
20
Последна промяна: 07.10.2022 08:56
ПРОЧЕТОХ ЗА ВАС
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
И ние си мислим, че има някакъв контрол на храните! “Да ви разкажа за "сиренето" в мандрите.... Днес дойде един човек, който работи в мандра, да си купи сирене от мен И се шокирах от неговия разказ!!!!! В България свежото мляко е крайно недостатъчно, за да има Истинско Сирене. Няма достатъчно животни! Всяка мандра, се е специализирала и има двоен стандарт.! Истинското сирене го правят за ИЗНОС В ЧУЖБИНА, а за българския пазар от една партида мляко правят 5 неща. Първо вземат маслеността на млякото и с примеси от палмаво масло правят "КРАВЕ МАСЛО". СЛЕД КАТО ВЗЕМАТ МАСЛЕНОСТТА, ПРАВЯТ КАШКАВАЛ. РАЗБИРА СЕ С ПРИМЕСИ, ПОДОБРИТЕЛИ И РАЗНИ ДОБАВКИ. В ИЗЦЕДЕНАТА СУРВАТКА ОТ КАШКАВАЛА ПРАВЯТ СИРЕНЕ, КАТО ДОБАВЯТ СУХО МЛЯКО И РАЗНИ МАЗНИНИ, МЛЕЧНА КИСЕЛИНА И КАЛЦИЕВ ДВУХЛОРИД, ЗА ДА СТЕГНАТ "СИРЕНЕТО... СЛЕД КАТО ИЗЦЕДЯТ ОСТАТЪЧНАТА СУРВАТКА, ПРАВЯТ ИЗВАРА, А СЛЕД ИЗВАРАТА СЛЕДВА КИСЕЛО МЛЯКО, ПОЗНАЙТЕ НЕГО ОТ КАКВО ГО ПРАВЯТ, ОТ НИШЕСТЕ,..... И НИЕ ЯДЕМ ТЕЗИ " ПРЕКРАСНИ“ МЛЕЧНИ ПРОДУКТИ....
Христо С. Мазгарев
https://www.facebook.com/pavlina.p.pavlova
Волгин ще ми липсва
КЛИСАР ИЗГОНИ ОТ ХРАМ ПАМЕТНИК „АЛЕКСАНД...
Нуждаем ли се днес от нов Паисий? (есе, ...
КЛИСАР ИЗГОНИ ОТ ХРАМ ПАМЕТНИК „АЛЕКСАНД...
Нуждаем ли се днес от нов Паисий? (есе, ...
И аз го четох вчера това.
Жалко, че съсипват качеството за сметка на количеството.
цитирайЖалко, че съсипват качеството за сметка на количеството.
с млечните продукти, Илче.
Преди известно време /достоверен източник/ и ми каза как правят олиото.
Почти като млечните продукти.
А месото и месните продукти?
Ужасих се вчера като прочетох съдържанието на "висококачествен" месец продукт, който струва близо 40 лв. за килограм.
КупуваХ само продукти по стандарт "Стара планина".
Вече и те не струват.
Затова, каквото мога си го правя сама. Поне знам какво слагам.
Друг е въпроса дали това, което слагам е качествено.
Иначе чета, чета етикета:(.
цитирайПреди известно време /достоверен източник/ и ми каза как правят олиото.
Почти като млечните продукти.
А месото и месните продукти?
Ужасих се вчера като прочетох съдържанието на "висококачествен" месец продукт, който струва близо 40 лв. за килограм.
КупуваХ само продукти по стандарт "Стара планина".
Вече и те не струват.
Затова, каквото мога си го правя сама. Поне знам какво слагам.
Друг е въпроса дали това, което слагам е качествено.
Иначе чета, чета етикета:(.
wonder написа:
И аз го четох вчера това.
Жалко, че съсипват качеството за сметка на количеството.
Жалко, че съсипват качеството за сметка на количеството.
Благодарна съм за подкрепата.
katan написа:
Така е не само с млечните продукти, Илче.
Преди известно време /достоверен източник/ и ми каза как правят олиото.
Почти като млечните продукти.
А месото и месните продукти?
Ужасих се вчера като прочетох съдържанието на "висококачествен" месец продукт, който струва близо 40 лв. за килограм.
КупуваХ само продукти по стандарт "Стара планина".
Вече и те не струват.
Затова, каквото мога си го правя сама. Поне знам какво слагам.
Друг е въпроса дали това, което слагам е качествено.
Иначе чета, чета етикета:(.
Преди известно време /достоверен източник/ и ми каза как правят олиото.
Почти като млечните продукти.
А месото и месните продукти?
Ужасих се вчера като прочетох съдържанието на "висококачествен" месец продукт, който струва близо 40 лв. за килограм.
КупуваХ само продукти по стандарт "Стара планина".
Вече и те не струват.
Затова, каквото мога си го правя сама. Поне знам какво слагам.
Друг е въпроса дали това, което слагам е качествено.
Иначе чета, чета етикета:(.
Оценявам информация и съвети, които си споделила.
Благодаря ти за помощта! Прегръдки, Кате!
ще могат и кирпич да ядат!!!
цитирайВашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене
За този блог
Гласове: 12420
Блогрол
1. Интарзия
2. Умелите ръце на майстора
3. Плюшкин
4. Полезни идеи
5. Дизайн на градини
6. Направи си сам сувенири
7. Полезни съвети
8. Декупажа в Русия
9. Декупаж - форум бг.мама
10. Рисуване върху стъкло
11. Фъкане
12. Марко Тотев - "Като изляза от къщи и парите сами тръгват след мене."
13. КЛИПАРТ
14. Большая коллекция бесплатных футажей, рамок и клипартов
15. МАСТЕРСКАЯ - Катерины Голанд
16. Направено с ръце
17. Батик
18. forum.hobbyportal
19. Художественная обработка кожи
20. HandMadeDecor
21. Энциклопедия Технологий и Методик ремесла
22. moi kompas
23. Описание 118 498 сайтов по 3645 разделам и категориям
24. за начинаещ 3D
25. naprav si sam
26. митично същество снежен барс
27. mp3lemon
28. http://detektivi.net/
29. Картинки для декупажа
2. Умелите ръце на майстора
3. Плюшкин
4. Полезни идеи
5. Дизайн на градини
6. Направи си сам сувенири
7. Полезни съвети
8. Декупажа в Русия
9. Декупаж - форум бг.мама
10. Рисуване върху стъкло
11. Фъкане
12. Марко Тотев - "Като изляза от къщи и парите сами тръгват след мене."
13. КЛИПАРТ
14. Большая коллекция бесплатных футажей, рамок и клипартов
15. МАСТЕРСКАЯ - Катерины Голанд
16. Направено с ръце
17. Батик
18. forum.hobbyportal
19. Художественная обработка кожи
20. HandMadeDecor
21. Энциклопедия Технологий и Методик ремесла
22. moi kompas
23. Описание 118 498 сайтов по 3645 разделам и категориям
24. за начинаещ 3D
25. naprav si sam
26. митично същество снежен барс
27. mp3lemon
28. http://detektivi.net/
29. Картинки для декупажа