Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.10 08:55 - ПРОЧЕТОХ ЗА ВАС
Автор: maistorica Категория: Хоби   
Прочетен: 2641 Коментари: 5 Гласове:
20

Последна промяна: 07.10 08:56

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 image

ПРОЧЕТОХ ЗА ВАС
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

И ние си мислим, че има някакъв контрол на храните! “Да ви разкажа за "сиренето" в мандрите.... Днес дойде един човек, който работи в мандра, да си купи сирене от мен И се шокирах от неговия разказ!!!!! В България свежото мляко е крайно недостатъчно, за да има Истинско Сирене. Няма достатъчно животни! Всяка мандра, се е специализирала и има двоен стандарт.! Истинското сирене го правят за ИЗНОС В ЧУЖБИНА, а за българския пазар от една партида мляко правят 5 неща. Първо вземат маслеността на млякото и с примеси от палмаво масло правят "КРАВЕ МАСЛО". СЛЕД КАТО ВЗЕМАТ МАСЛЕНОСТТА, ПРАВЯТ КАШКАВАЛ. РАЗБИРА СЕ С ПРИМЕСИ, ПОДОБРИТЕЛИ И РАЗНИ ДОБАВКИ. В ИЗЦЕДЕНАТА СУРВАТКА ОТ КАШКАВАЛА ПРАВЯТ СИРЕНЕ, КАТО ДОБАВЯТ СУХО МЛЯКО И РАЗНИ МАЗНИНИ, МЛЕЧНА КИСЕЛИНА И КАЛЦИЕВ ДВУХЛОРИД, ЗА ДА СТЕГНАТ "СИРЕНЕТО... СЛЕД КАТО ИЗЦЕДЯТ ОСТАТЪЧНАТА СУРВАТКА, ПРАВЯТ ИЗВАРА, А СЛЕД ИЗВАРАТА СЛЕДВА КИСЕЛО МЛЯКО, ПОЗНАЙТЕ НЕГО ОТ КАКВО ГО ПРАВЯТ, ОТ НИШЕСТЕ,..... И НИЕ ЯДЕМ ТЕЗИ " ПРЕКРАСНИ“ МЛЕЧНИ ПРОДУКТИ....

Христо С. Мазгарев

https://www.facebook.com/pavlina.p.pavlova



Гласувай:
20



1. wonder - И аз го четох вчера това. Жалко, че ...
07.10 09:22
И аз го четох вчера това.
Жалко, че съсипват качеството за сметка на количеството.
цитирай
2. katan - Така е не само
07.10 10:58
с млечните продукти, Илче.
Преди известно време /достоверен източник/ и ми каза как правят олиото.
Почти като млечните продукти.
А месото и месните продукти?
Ужасих се вчера като прочетох съдържанието на "висококачествен" месец продукт, който струва близо 40 лв. за килограм.
КупуваХ само продукти по стандарт "Стара планина".
Вече и те не струват.
Затова, каквото мога си го правя сама. Поне знам какво слагам.
Друг е въпроса дали това, което слагам е качествено.
Иначе чета, чета етикета:(.



цитирай
3. maistorica - Здравей, Дела!
07.10 12:01
wonder написа:
И аз го четох вчера това.
Жалко, че съсипват качеството за сметка на количеството.

Благодарна съм за подкрепата.
цитирай
4. maistorica - Здравей, Кате!
07.10 12:08
katan написа:
Така е не само с млечните продукти, Илче.
Преди известно време /достоверен източник/ и ми каза как правят олиото.
Почти като млечните продукти.
А месото и месните продукти?
Ужасих се вчера като прочетох съдържанието на "висококачествен" месец продукт, който струва близо 40 лв. за килограм.
КупуваХ само продукти по стандарт "Стара планина".
Вече и те не струват.
Затова, каквото мога си го правя сама. Поне знам какво слагам.
Друг е въпроса дали това, което слагам е качествено.
Иначе чета, чета етикета:(.

Оценявам информация и съвети, които си споделила.
Благодаря ти за помощта! Прегръдки, Кате!
цитирай
5. krumbelosvet - Които оцелеят
29.11 04:36
ще могат и кирпич да ядат!!!
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: maistorica
Категория: Хоби
Прочетен: 2558971
Постинги: 373
Коментари: 526
Гласове: 10821
Календар
«  Декември, 2022  
ПВСЧПСН
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031